Vacature in de TECHNIEK

Hulp installatiemonteur (Breda, fulltime, VAST)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BREDA
  • Referentie: 5140001967

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BREDA
  • Referentie: 5140001967

Over de functie

Wil jij aan de slag als startende installatiemonteur? Of heb je al een klein beetje ervaring in de installatietechniek? Waarom solliciteer je dan niet op deze aantrekkelijke vacature als hulpmonteur? Je gaat bij een bedrijf in dienst waar je meteen aan je toekomst bouwt!

Als (leerling) installatiemonteur leer je alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van alles wat met koeling te maken heeft. Tevens het plegen van onderhoud aan kleine en grote verwarming-, airconditioning en ventilatiesystemen. Gezien het tekort in deze sector, heb jij straks de wereld aan je voeten liggen. We zouden maar al te trots zijn, hiervan een deel uitgemaakt te hebben.

Functie-eisen

• Bereid een opleiding (mbo) Installatietechniek te volgen;
• Aantoonbare en relevante werkervaring als hulp installatiemonteur;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA of deze bereid te halen;
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Ben jij de monteur die wij zoeken? Dan hoef je alleen maar te solliciteren via de knop ‘Ik heb interesse’ of via de mail: zuidwest@dittechniek.nl. Wij houden ook van de persoonlijke benadering, dus bellen kan altijd. Bel dan mijn collega Amanda dan op 06-57237087.
Pas je niet helemaal op het profiel, dan mag je ook zeker reageren, wie weet komen we er samen uit om dé vacature voor jou te vinden!

Neem direct contact op!

Amanda Veerhoek

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.