Vacature in de BOUW

Tegelzetter met ervaring

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5310001068

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5310001068

Over de functie

Deze leuke functie als ervaren tegelzetter is een leuke kans voor iemand die voor langere tijd beschikbaar is. Jij begrijpt dat een mooi gezette tegelwand of een goed gelegde vloer een lust is voor het oog van de klant. Het werk vindt plaats in de bestaande bouw bij klanten thuis, zij vertrouwen op jouw deskundigheid t.a.v. kwalitatief goed en mooi tegelwerk. Als ervaren Tegelzetter ga jij je o.a. bezig houden met: tegelzetten (wanden, vloeren), meten en markeren van het te betegelen oppervlak, op maat snijden van wand- en vloertegels, uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan tegelwerk en het aanbrengen van tegels op vloeren/ wanden.

Functie-eisen

• Opleiding (mbo) tegelzetter, of veel ervaring met het zelfstandig leggen en zetten van tegels en/of natuursteen;
• representatief voor de klant, aldus een service- en klantgerichte instelling;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
• Bij voorkeur een rijbewijs en auto. Mocht je dit niet hebben? Ook gewoon bellen/ whatsappen/ mailen!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou als werknemer meer zekerheid te bieden, zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst. Ben jij enthousiast over deze vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor talent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vak-talent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilderbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vak-talenten zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vak-garanties geven wij onze vak-talenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim Kiers, Recruiter DIT BOUW Noord- Nederland: noord@ditbouw.nl; 06-46105840 (bellen of whatsappen).

Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.