Vacature in de TECHNIEK

Installatiemonteur - geen ervaring vereist (Rouveen, Fulltime, Vaste baan)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROUVEEN
  • Referentie: 5120003089

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROUVEEN
  • Referentie: 5120003089

Over de functie

Geen ervaring als Installatiemonteur is voor ons geen probleem! Wij leren jou namelijk wel de fijne kneepjes van het vak. Wil jij dit vak leren?

Het enige wat we van je vragen is dat je affiniteit hebt met techniek, dat je handig bent en dat je de wil hebt om dit vak te leren. Geen eigen vervoer? Maak je geen zorgen, er is genoeg ruimte in de bus.

Vanaf dag 1 werk je met ervaren installatiemonteurs van Van der Sluis op de bouw en je voorman leert jou het vak! Je gaat werken op de meeste uiteenlopende renovatieprojecten binnen de woningbouw. Je leert alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek bijvoorbeeld het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, cv installaties en sanitair. Ook verricht je onderhoudswerkzaamheden. Kortom veel afwisseling in je werk, dus je hoeft je niet te vervelen.

Je kunt op twee manieren met mij (Nathan) in contact komen. Wil je bellen, dat kan op 06-13328760. Wil je je cv mailen dan kan dat naar hanzesteden@dittechniek.nl. Doe dit snel en we plannen een gesprek in waarbij ik zorg voor een kop koffie (iets anders mag ook) en je contract en jij loopt de deur uit met een vaste baan.

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

• Ervaring is geen eis, het vak willen leren wel;
• Woonachtig in de omgeving van Rouveen.

Wat wij bieden

• Een vaste baan;
• Gereedschap, kleding en PBM’s (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
• Erg aantrekkelijk salaris;
• Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
• Pensioenregeling.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Nathan van Noordenne, 06-13328760. of mail naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.