Vacature in de TECHNIEK

Beveiligingsmonteur (Nijmegen, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130002959

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130002959

Over de functie

Ben jij de gene die ervoor zorgt dat ieder gebouw goed beveiligd is? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor de functie monteur beveiligingstechniek zijn wij opzoek naar gemotiveerde werknemer!

Als beveiligingsmonteur bij onze opdrachtgever ga je zelfstandig (na interne opleiding) werken aan beveiligingsinstallaties. Je werkzaamheden bestaan uit onderhoud, storingen verhelpen en nieuwe beveiligingsinstallaties.

Het marktgebied is particulier en de klein/midden zakelijke markt. Je bent in deze functie veelal in communicatie met eindgebruikers. Bij de functie hoort een bedrijfsauto, smartphone, tablet en een laptop naast de gereedschappen en overige materialen. Alles wordt verzorgt door ons bedrijf.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Bel mij (Inez) dan voor de mogelijkheden op 06-30135967 Je mag ook eerst een mailtje sturen, dat kan naar zuid@dittechniek.nl. Doe dit snel en we plannen een gesprek in. Bij gebleken geschiktheid loopt jij de deur uit met een vaste baan!

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

• Voor monteur in de beveiligingstechniek is een MBV diploma behalen binnen 2 jaar verplicht. Indien je geen MBV diploma hebt dan verzorgen wij deze cursus;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
• Als Beveiligingsmonteur beschik je minimaal over een afgeronde MBO-E opleiding

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Neem contact op met Serdar voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: 06-30135967
E: zuid@dittechniek.nl
I: www.dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.