Vacature in de TECHNIEK

Servicetechnicus Elektrotechniek - B&O (Zwolle, Fulltime, Vaste baan)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5120003068

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5120003068

Over de functie

Als Servicetechnicus E ben jij dé specialist die ervoor zorgt dat de elektrotechnische installaties van onze klanten in topconditie zijn, je loopt niet weg voor wat Installatiewerkzaamheden.

De basis van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van onderhoud en/of het oplossen van storingen. Daarnaast voer je soms kleine regieklussen uit. Je bent een allround technicus met kennis van allerlei verschillende installaties en systemen. Je bent voor de Contractbeheerder en Klantmanager de ‘ogen en oren’ op locatie bij opdrachtgevers. Je stemt je werkplanning af met de collega’s van operations support en bent verder selfsupporting (materialen en admiratie). Techniek is de basis van je vak, maar je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in elektrotechnische richting, aangevuld met vakspecialistische cursussen en trainingen. Affiniteit met M&R en installatietechniek is een pré;
• Je hebt enkele jaren relevante werkervaring als servicemonteur of -technicus in een beheer & onderhoudsomgeving (utiliteit);
• Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Zwolle.

Wat wij bieden

• Een vast dienstverband;
• Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
• De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
• Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Nathan van Noordenne, 06-13328760 of mail naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.