Vacature in de TECHNIEK

Monteur werkplaats (Twello, Fulltime, Vaste baan)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TWELLO
  • Referentie: 5120003046

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TWELLO
  • Referentie: 5120003046

Over de functie

Ben jij die monteur werkplaats met kennis van techniek? Zoek jij een baan voor langere tijd met kans op vast dienstverband? Lees dan gauw verder!

In deze functie van Monteur werkplaats kom je te werken voor Bouwplaatsinrichters, kortgezegd BPi. Zij hebben een totaal ontzorg concept, welke uniek is in Nederland. BPi adviseert vanaf de calculatiefase tot en met de oplevering. Als monteur werkplaats zorg jij dat elektrisch gereedschap gecontroleerd, gemaakt en gekeurd wordt. Wanneer onderdelen kapot zijn, regel jij zelfstandig de inkoop van benodigde onderdelen en repareer jij deze. Je werkt voornamelijk in de werkplaats van BPi in Twello, maar het kan voorkomen dat je bijspringt op bouwplaatsen voor allerhande klussen. Ook lichte administratieve werkzaamheden horen bij je functie als monteur werkplaats.

Is je interesse al gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt op twee manieren met mij (Stephanie) in contact komen. Wil je bellen, dat kan op 06-53563008. Wil je je cv mailen dan kan dat naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Functie-eisen

• Je hebt aantoonbare ervaring op niveau 4 of je beschikt minimaal over een afgeronde
MBO niveau 4, in de elektrotechniek;
• Je hebt kennis van het keuren van elektrisch gereedschap en beschikt bij voorkeur over NEN3140);
• Je bent woonachtig in de buurt van Twello

Wat wij bieden

• Een contract voor langere tijd, met kans op vast contract.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Nathan van Noordenne, 06-13328760 of mail naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.