Vacature in de TECHNIEK

Monteur Bouwplaats (Twello, Fulltime, Vaste Baan)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TWELLO
  • Referentie: 5120003045

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TWELLO
  • Referentie: 5120003045

Over de functie

Het inrichten van een bouwplaats is een complexe aangelegenheid. Ben jij bekend met het inrichten van bouwplaatsen en zoek jij een baan voor langere tijd met kans op vast dienstverband? Lees dan gauw verder!

In deze functie van Monteur Bouwplaats kom je te werken voor Bouwplaats inrichters, kortgezegd BPi. Zij hebben een totaal ontzorg concept, welke uniek is in Nederland. BPi adviseert vanaf de calculatiefase tot en met de oplevering. Als monteur bouwplaats zorg jij voor de inrichting van de bouwplaats. Aan de hand van tekeningen leg jij installaties aan, denk daarbij aan het aanleggen van water, elektra, riool en data. Daar waar nodig verricht jij onderhoudswerkzaamheden, zoals het repareren van een lamp of een klemmende deur. Je hebt geen moeite met lange dagen. Je werkt door heel Nederland en het kan dus voorkomen dat je vroeg van huis weg moet en laat weer thuis bent. Je kunt uitstekend communiceren met klanten en collega’s.

Kortom, je bent een allround monteur en bent toe aan vastigheid. De veelzijdigheid in deze baan maakt je functie uitdagend.

Is je interesse al gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt op twee manieren met mij (Nathan) in contact komen. Wil je bellen, dat kan op 06-13328760. Wil je je cv mailen dan kan dat naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Functie-eisen

• Je hebt aantoonbare ervaring op niveau 4 of je beschikt over een afgeronde MBO
niveau 4, in de elektrotechniek of installatietechniek;
• Je hebt bij voorkeur ervaring met het inrichten van bouwplaatsen;
• Je kunt aan de hand van duidelijke tekeningen zelfstandig installaties uitvoeren;
• Je hebt geen moeite met veel reizen en bereid lange dagen te maken.

Wat wij bieden

• Een contract voor langere tijd, met kans op vast contract;

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Nathan van Noordenne, 06-13328760 of mail naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.