Vacature in de METAAL

TIG lasser (Best, fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BEST
  • Referentie: 5240000290

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BEST
  • Referentie: 5240000290

Over de functie

Ga je graag aan de slag bij een mooi bedrijf die een begrip is in Nederland op het gebied van grootkeukentechniek? Ben Jij een ervaren TIG lasser? Dan ben ik op zoek naar jou. Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag met het assembleren en lassen van complete RVS fornuizen en andere klant specifieke producten.

De voornaamste werkzaamheden zijn het laswerk, plaatwerk en montage. Lassen wordt gedaan in de meest voorkomende lasposities aan de hand van instructies en tekeningen. En het plaatwerk houdt in dat je voornamelijk bezig bent met het maken van lichte tot middelzware constructiedelen van (roestvast) staal en aluminium door middel van verschillende technieken zoals; knippen, buigen, bankwerken, schroeven monteren, slijpen, verlijmen, afwerken en reinigen. Uiteindelijk vindt de montage plaats, waarbij ook de plaatsing en het onderhoud van apparatuur en constructies wordt gedaan.

Functie-eisen

• Je hebt een MBO opleiding afgerond richting metaal
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
• Je hebt relevante en recente werkervaring als TIG lasser
• Ervaring met tekening lezen

Over DIT Personeel

De opdrachtgever is in 1985 begonnen en inmiddels zijn zij de producent van topkwaliteit fornuizen voor de horeca. Zij zijn een Brabants productiebedrijf waar 40 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. De medewerkers zijn de sleutel tot het succes en de tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van hen.

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

• Een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur.
• Een salaris tussen € 2.000 ,- / € 2.700,- afhankelijk van ervaring en conform de cao Metaal & Techniek.
• Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten á 0,19 cent netto, 25 vakantiedagen en 13 adv dagen.
• Een bepaalde tijd contract van 7 of 8 maanden, waarna je bij goed functioneren in dienst zult treden bij de klant.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda van der Graaf, Recruiter Metaal: zuidwest@ditmetaal.nl ; 06 – 12 62 10 92.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.