Vacature in de TECHNIEK

Windturbinemonteur (Leeuwarden, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HEERENVEEN
  • Referentie: 5110001037

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HEERENVEEN
  • Referentie: 5110001037

Over de functie

Het bedrijf is expert in het bedenken van betrouwbare en duurzame energieoplossingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ze ontwerpen en installeren installaties voor het opwekken en opslaan van duurzame energie en voor een veilig, comfortabel en zuinig gebruik van energiebronnen en/of water. Eén van de divisies richt zich op onderhoud, inspectie, revisie en het plaatsen of demonteren van windturbines in Nederland en in het buitenland.
Voor de divisie wind zijn wij op zoek naar een windturbinemonteur. Als windturbine monteur bij onze klant ben je breed inzetbaar en vervul je een afwisselende functie in het bovenstaande. Je gaat je o.a. bezighouden met het installeren en monteren van windturbines.

Functie-eisen

•Je hebt een opleiding op mbo 3 of 4 in de richting werktuigbouwkunde of elektra-, meet, regel- en/of energietechniek afgerond.
•Je hebt geen bezwaar om storingsdiensten te draaien in de weekend- en avonduren.
•Ervaring in het uitvoeren van onderhoud en service in (machines vergelijkbaar met) \ windturbines is een pré
•In bezit van een geldig rijbewijs B
•In bezit van VCA

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.