Vacature in de TECHNIEK

Leerling Installatiemonteur (Alkmaar, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ALKMAAR
  • Referentie: 5150001862

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ALKMAAR
  • Referentie: 5150001862

Over de functie

Wil jij een opleiding in de installatietechniek en als leerling installatiemonteur aan de slag bij diverse projecten; nieuw bouw, renovatie, woningbouw en /of utiliteit in de regio Noord-Holland?! Dan ga je bij DIT Techniek een mooie toekomst tegemoet.

In de functie (leerling)installatiemonteur leer je alle reguliere werkzaamheden in de installatietechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen en installeren van sanitair-, gas-, airco- of cv installaties. Waar nodig verricht je mogelijk ook onderhoudswerkzaamheden. Je bent voornamelijk werkzaam in de woningbouw of utiliteitsbouw.

Functie-eisen

• Enige affiniteit met elektrotechniek
• Woonachtig in de omgeving Alkmaar

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij de Installatiemonteur die wij zoeken? Dan hoef je alleen nog maar te solliciteren. Dit mag je doen door op de “Ik heb interesse” button te drukken. Je mag ook mailen, dat kan je doen naar noordholland@dittechniek.nl. Toch nog vragen? Bel mij Madelief Blommert dan op 06-83821574

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.