Vacature in de TECHNIEK

Elektomonteur (Fulltime, Friesland)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: MAKKUM FR
  • Referentie: 5110001012

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: MAKKUM FR
  • Referentie: 5110001012

Over de functie

Als zelfstandig Elektromonteur in de Jachtbouw ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van kwaliteit op luxe jachten.
Je komt te werken in een werkomgeving waar hoogwaardige, luxe jachten gebouwd en afgewerkt worden. De luxe jachten en schepen variëren van 75 tot 150 meter lang en worden gebouwd voor de internationale markt. Op deze megajachten werk jij zelfstandig of in teamverband in de elektrotechniek. Je gaat je bezighouden met het aansluiten van elektrische kasten en stroompunten. Ook ga jij je ontfermen over de bedrading door alle ruimtes, werken vanaf een technische tekening en assisteren bij het inbedrijfstellen van nieuwe installaties, machines aan boord.

Functie-eisen

•Een opleiding richting de Elektrotechniek of Mechatronica (EMBI, TBI , OMEI of vergelijkbaar)
• Ervaring in de luxe jacht- en scheepsbouw is een pre
•Ervaring in aansluiten van machines en motoren of ervaring in het aansluiten van camera-, brandmeld- en beveiligingssystemen
•Uiterst nauwkeurig en precies kunnen werken

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.