Vacature in de TECHNIEK

Metaalbewerker (Fulltime, Friesland)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: MAKKUM FR
  • Referentie: 5110001010

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: MAKKUM FR
  • Referentie: 5110001010

Over de functie

Op de afdeling metaal worden de casco’s verder afgebouwd en metalen onderdelen gemaakt en geplaatst. Op de afdeling zijn de medewerkers verantwoordelijk voor het construeren, lassen en metaal bewerken van alle staal- en aluminiumdelen aan een jacht.
In deze functie ben je actief op de afdeling metaal. Je werkzaamheden zullen bestaan uit constructiebankwerk, lassen en sectiebouw.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over MBO niveau 3 bijvoorbeeld verkregen vanuit de opleiding Scheepsbouwer. Tevens heb je ruime werkervaring als metaalbewerker bij voorkeur binnen de jacht- en/of scheepsbouw. Daarnaast heb je kennis van het lassen van staal en/of aluminium (MIG/MAG niveau 3/4). Ervaring met TIG lassen is een pré. Ook ben je instaat om complexe tekeningen te lezen en te beoordelen.
Verder herken jij jezelf in onderstaande competenties:
• Flexibel
• Zelfstandig
• Positief ingesteld
• Oplossingsgericht

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.