Vacature in de TECHNIEK

Monteur WTB of Elektro (Schiphol, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SCHIPHOL
  • Referentie: 5120002856

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SCHIPHOL
  • Referentie: 5120002856

Over de functie

Ben jij een WTB of Elektromonteur en ben jij communicatief sterk, sta je stevig in je schoenen, ben je tevens een echte teamplayer en je kun goed zelfstandig werken? Laat je dan horen! Ik ben op zoek naar jou als jij als WTB of Elektromonteur fulltime op Schiphol aan de slag wil voor een grote luchtvaartmaatschappij.

Deze luchtvaartmaatschappij op Schiphol heeft circa 35 kantoor- en technische panden. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het oplossen van calamiteiten en 1e lijns-storingen, en het uitvoeren van periodieke onderhoudswerkzaamheden.

Als WTB of E monteur zorg je ervoor dat technische installaties optimaal functioneren en beschikbaar zijn. Je reageert pro- en/of reactief op (storings)meldingen van o.a. het Gebouw Beheer Systeem (GBS). Deze meldingen los je op. Je loopt controlerondes op diverse installaties waarbij je wettelijke- en/of installatietechnische regelingen volgt. Bij calamiteiten wordt er verwacht dat je accuraat kunt handelen.

Je kunt op twee manieren met mij in contact komen. Wil je bellen, dat kan op (06-82887306) Wil je je cv mailen dan kan dat naar (midden@dittechniek.nl). Doe dit snel en we plannen een gesprek in waarbij ik zorg voor een kop koffie (iets anders mag ook) en je contract en jij loopt de deur uit met bij gebleken geschiktheid een vaste baan.

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde MTS-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek en 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van het oplossen van gebouwgebonden storingen.

Verder vinden wij het volgende belangrijk:
• Je bent een allround servicemonteur en je bent breed geïnteresseerd in techniek;
• Als je in het bezit bent van het certificaat VCA-VOL en NEN3140 VP is dit een pré. Een interne opleiding is aanwezig;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B;
• Je bent bereid mee te draaien in consignatiediensten.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT? :
• Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal);
• Een aantrekkelijk salaris;
• Een vaste baan bij opdrachtgever;
• Pensioenopbouw ;
• Werkkleding, (elektrisch) gereedschap en PBM’’s


Kom dan langs voor een kennismaking. Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en PBM’s, aan het werk kan!

Neem contact op met onze recruiter Kayoma voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: 06-82887306
E: midden@dittechniek.nl
I: www.dittechniek.nl

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.