Vacature in de TECHNIEK

Calculator (Wijchen, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WIJCHEN
  • Referentie: 5130002808

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WIJCHEN
  • Referentie: 5130002808

Over de functie

Als Calculator heb je een uiterst zelfstandige functie, die gericht is op het vertalen van bestek, tekeningen of functioneel programma van eisen van een project naar een calculatie.
Hiermee ben jij de belangrijkste schakel in uiteenlopende offertetrajecten en aanbestedingen, die veelal door elkaar heen lopen! Je stelt begrotingen en ramingen op aan de hand van aangeleverde en opgevraagde gegevens en je maakt prijs- en kwaliteitsvergelijkingen ten aanzien van verschillende producten en leveranciers.

Je werkt gelijktijdig aan meerdere projecten, uiteenlopend in omgang en verscheidenheid. Hiervan houdt je een nauwkeurige projectadministratie bij, bewaak je de deadlines en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

De projecten zijn hoofdzakelijk gericht op woning- en utiliteitsbouw en betreffen zowel renovatie- als nieuwbouw projecten.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen en uiteraard onderhoud je veelvuldig contact met klanten en leveranciers.

Functie-eisen

Om deze functie tot een succes te maken, ben je vanzelfsprekend cijfermatig sterk en communicatief vaardig. Dankzij jouw organisatorische kwaliteiten houd je overzicht en bewaak je deadlines. Door je goede analytische vaardigheden kun je zaken snel vergelijken en onderzoeken. Je houdt, in hectische situaties, je hoofd koel en blijft flexibel. Daarnaast heb je een proactieve houding, schakel je snel en ben je uiterst klant- en oplossingsgericht.

Je hebt ruime kennis van, de geldende, normen en voorschriften.

Ervaring met MS Office en met het Navison pakket 4PS is een pre.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

• Een goed salaris;
• Een dynamische functie waarbij elke dag anders is;
• Bij goed functioneren een vast contract bij de opdrachtgever;

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.