Vacature in de TECHNIEK

Hulp Monteur Installatietechniek- geen ervaring vereist (Amersfoort, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMERSFOORT
  • Referentie: 5120002793

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMERSFOORT
  • Referentie: 5120002793

Over de functie

Geen tot weinig ervaring in de Installatietechniek? Maar heb jij wel affiniteit in de techniek, ben je gemotiveerd en ook nog eens een vroege vogel die van aanpakken weet!? Dat heb ik wellicht de perfecte baan voor jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

DIT is een werkgever die jou aan het werk kan zetten als (beginnend) Installatiemonteur/loodgieter, uitrust met kleding, PBM’s en (elektrisch gereedschap) , ook nog eens correct en stipt betaald volgens Cao-klein metaal en het o.a. ook erg belangrijk vindt hoe het met jou gaat en dat als er wat is, wij als team voor jou klaar staan! Dat is werken bij DIT! Heb je geen eigen vervoer, maar woon je in Amersfoort of in de buurt daarvan? Dan zal jouw leermeester jou oppikken zodat jullie samen naar het project kunnen rijden.

Als Assistent Loodgieter werk je in dit project mee aan een utiliteitsproject, namelijk het renoveren van een verzorgingstehuis in Amersfoort. Je bent samen met jouw leermeester verantwoordelijk voor het plaatsen van verschillende installaties en het monteren van sanitair tot leidingwerk. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van je leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het assisterend plaatsen van de verschillende installaties en het afmonteren daarvan.

Merk je nou dat de techniek op jouw lijf geschreven staat en je daarom graag een diploma wilt behalen, laat dit ons dan weten! Wij kunnen je namelijk helpen jouw MBO papiertje te behalen!

Je kunt op twee manieren met mij in contact komen. Wil je bellen, dat kan op (06-82887306) Wil je je cv mailen dan kan dat naar (midden@dittechniek.nl). Doe dit snel en we plannen een gesprek in waarbij ik zorg voor een kop koffie (iets anders mag ook) en je contract en jij loopt de deur uit met bij gebleken geschiktheid een vaste baan.

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

• Vakdiploma’s (mbo Installatietechniek niveau 2 of hoger, heb je deze niet? Dan valt dit zeker te behalen!;
• Relevante werkervaring;
• In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA;
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT? :
• Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)
• Een aantrekkelijk salaris
• Een contract
• Pensioenopbouw
• Werkkleding
• (Elektrisch) gereedschap en PBM’’s

Kom dan langs voor een kennismaking. Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en PBM’s, aan het werk kan!

Neem contact op met onze recruiter Kayoma voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: 06-82887306
E: midden@dittechniek.nl
I: www.dittechniek.nl

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.