Vacature in de TECHNIEK

Hulpmonteur installatietechniek (Tiel, fulttime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TIEL
  • Referentie: 5130002804

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TIEL
  • Referentie: 5130002804

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een hulp- tot 2e monteur die het interessant vindt om op locatie koelsystemen te voorzien van het volledige leidingwerk. Denk hierbij aan PVC en flamco-rails die volgens tekening bovenop de koelcellen worden geplaatst volgens tekening. Aangezien het werk op locatie betreft is het noodzakelijk dat je met de monteurs van Van Amerongen op locatie verblijft (in de kost).
Daarnaast kan het zijn dat je op de piekdagen structureel een paar uur per week bereid moet zijn om over te werken zodat de klus binnen de gestelde termijn kan worden geklaard.
We vragen dus om kennis en/of ervaring op het gebied van installatietechniek (W) met als zwaartepunt het aanleggen van PVC leidingwerk of de bereidheid dit te willen leren. Uiteindelijk bestaat de mogelijkheid om bij het bedrijf in dienst te gaan.

Functie-eisen

• Teamplayer, representatief, oplossings- en doorzettingsvermogen;
• In bezit van een VCA is een pré, maar kan ook op korte termijn behaald worden.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?

Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.