Vacature in de METAAL

Chef Werkplaats (Alkmaar, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ALKMAAR
  • Referentie: 5270000631

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ALKMAAR
  • Referentie: 5270000631

Over de functie

De beoogde Chef Werkplaats richt zich op het produceren van nieuwe, innovatieve automatische toegangspoorten en hekwerken. Als chef werkplaats ben je de verbindende schakel tussen de ervaren vakmensen en de te maken opdrachten.

Na een algemeen introductieprogramma en een uitgebreide inwerkperiode ga je aan de slag in deze functie. Je helpt de monteurs, medewerkers assemblage lassers en constructiebankwerkers door de juiste opdrachten aan te bieden en de voortgang te bewaken. Bij afronding ben je in staat inhoudelijk na te gaan of alles is gedaan conform opdracht. Wij vinden het fijn als je actief meedenkt m.b.t. de huidige en toekomstige mogelijkheden van de inrichting van het werk opdrachten en werkomgeving.

Functie-eisen

We zoeken een gemotiveerde collega met aantoonbare technische ervaring. Je bent geïnteresseerd in technische ontwikkelingen.
Je vindt het leuk om bij te dragen aan een professionele en groeiende organisatie. Je bent positief ingesteld. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als allround constructie bankwerker en bent toe aan een nieuwe stap of je bent al werkzaam als chef werkplaats en toe aan een nieuwe organisatie! Je hebt een opleiding op MBO niveau (MTS werktuigbouw, diverse technische aanvullende modules, of aantoonbaar niveau verkregen door werkervaring). Je denkt in oplossingen zeker niet in problemen ! Persoonlijke kenmerken als inzet, flexibiliteit en initiatief zijn bekend voor jou. Je spreekt en schrijft de Nederlandse taal foutloos.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.