Vacature in de METAAL

Leerling Verspaner (Lopik, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: LOPIK
  • Referentie: 5270000599

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: LOPIK
  • Referentie: 5270000599

Over de functie

Wat ga je doen?
Verspanen is het bewerken van materiaal door machines of met de hand waardoor er spanen van het basisproduct worden verwijderd. Doormiddel van verspanen wordt het product kleiner en verandert daarmee definitief van vorm. Daarnaast neemt ook de massa en het gewicht van het basisproduct af.

Als leerling verspaningstechnoloog ben je samen met een team verantwoordelijk voor de productie van een breed assortiment aan hoogwaardige onderdelen. Je leert programmeren vanaf tekeningen, zelfstandig de programma’s te verzorgen en instellingen van de machines tot het eindproduct gereed is. Het gaat hier om precisie maatwerk. Je maakt producten zeer uiteenlopende onderdelen zoals onderdelen voor de zonwering tot onderdelen van lampen voor industriële toepassingen.

Functie-eisen

• Minimaal Havo Diploma of mbo niveau 3 allround verspanen
• Affiniteit met techniek en metaal
• Actieve en flexibele werkhouding

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.