Vacature in de UTA

Uitvoerder Woningbouw | Rotterdam

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000291

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000291

Over de functie

Zit leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen in jouw bloed? Neem jij als zelfstandig uitvoerder graag de verantwoordelijkheid voor de volledige uitvoering van projecten in de bouwstromen voor grondgebonden woningen? Lees dan snel verder.

Op grote, complexe projecten werk je samen met de hoofduitvoerder of bouwplaatsmanager en ben je zelfstandig uitvoerder op een onderdeel van het project. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbind alle verschillende partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Je zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, een veilige bouwplaats en een tijdige oplevering met de afgesproken kwaliteit.
Maar dat is niet alles; je speelt namelijk ook een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Jij zorgt ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Samen met het team zorg jij voor een succesvol bouwproject.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Je bent de moderne uitvoerder gericht op werken in een digitale omgeving, nieuwe ontwikkelingen en technieken en motiverend leidinggeven. Je hebt LEAN werken hoog in het vaandel staan en het is een pré wanneer je aantoonbaar BIM projecten in uitvoeringsfase onder je hoede hebt gehad. Duidelijke communicatie is jouw niet vreemd en klantgerichtheid naar de opdrachtgever staat bij jou op één. Je bent een echte teamplayer en bent woonachtig in Zuid-Holland. Hier is jouw werkgebied.

Over DIT Personeel

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Wat wij bieden

DIT Engineering biedt de mogelijkheid om op spraakmakende projecten te werken en/of bemiddelt je voor langere tijd bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt van ons sowieso een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 15 adv-dagen. Je pensioen kun je trouwens vanaf dag één gewoon via ons blijven doorbouwen in het Bouw Pensioen Fonds.

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.