Vacature in de TECHNIEK

Duurzaamheidsadviseur (Genemuiden, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GENEMUIDEN
  • Referentie: 5120002715

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GENEMUIDEN
  • Referentie: 5120002715

Over de functie

Energietransitie kent voor jou geen geheimen en jij bent dan ook de specialist op het gebied van energetische installaties voor zowel woningbouw- en utiliteitsprojecten. Ben jij zo'n expert en ben je toe aan een vaste baan? Reageer dan snel!

Als Duurzaamheidsadviseur bij Van der Sluis op dit gebied, krijg jij de uitdaging om de functie zelfstandig in te vullen en kan jij als geen ander omgaan met de rol van vraagbaak voor collega’s en externen.
Jij bent ondernemend en initiatiefrijk, om nieuwbouw- en renovatieprojecten binnen (leef)kwaliteits- en energetische eisen te kunnen realiseren.
Met jou proactieve houding ben jij in staat om zowel collega’s als externen te adviseren en te informeren over de nieuwste installatietechnische ontwikkelingen en innovaties.
Aandachtspunten hierin zijn: collectieve warmteopwekking, van gas-lossystemen, warmtepompsystemen, labelsystematiek, monitoring, etc.
Ook ben jij in staat ideeën hierover verder uit te werken, te begroten en te presenteren.

Je kunt op twee manieren met mij (Nathan) in contact komen. Wil je bellen, dat kan op 06-13328760. Wil je je cv mailen dan kan dat naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

• Afgeronde mbo opleiding aangevuld met ruime kennis van, en ervaring in de installatietechniek;
• Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van energetische installaties;
• Energietransitie kent voor geen geheimen;
• Woonachtig in de omgeving van Genemuiden.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

• Een vaste baan;
• Erg aantrekkelijk salaris;
• Pensioenregeling.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Nathan van Noordenne, 06-13328760 of mail naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.