Vacature in de BOUW

Onderhoudstimmerman (fulltime, Groningen, Friesland, Drenthe)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5310000993

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5310000993

Over de functie

Als zelfstandig onderhoudstimmerman ga jij je o.a. bezig houden met; repareren en afhangen van deuren, vloeren, kozijnen stellen, nieuwe en/of bestaande daken vervangen, renovatie, trappen plaatsen, plafonds plaatsen, wanden zetten, vensterbanken en/of andere (houten)constructies monteren. Ook het repareren van lekkages in daken en-/of plafonds komt weleens voorbij in je dagelijkse werkzaamheden. Het is dan ook belangrijk dat je ervaring hebt in het aansluiten en-/of vervangen van waterleidingen (knelkoppelingen), snelle reparaties m.b.t. sanitair, eventueel radiatoren verplaatsen, bijhorende verwarmingsbuizen verleggen etc. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben als w-monteur, maar de basiskennis, het snel kunnen repareren en oplossingsgericht handelen is wel een pré in de genoemde functie. Het is een leuke veelzijdige, uitdagende baan! Tevens kans op een vaste contract bij gebleken geschiktheid.

Functie-eisen

•Je bent zelfstandig timmerman (diploma niveau 3 is een harde eis)
•Ervaring met uiteenlopende timmerwerkzaamheden in woningbouw of renovatie
• Geldig diploma Basisveiligheid VCA
•Rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer
•Ervaring in loodgieterswerk ( basis kennis/reparaties)

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor talent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vak-talent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilderbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vak-talenten zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vak-garanties geven wij onze vak-talenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 2756 - bruto per maand(conform bouw-cao) op basis van een 40-urige werkweek en afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring.

DIT hanteert goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zo staan wij garant voor een correcte en stipte uitbetaling van loon en toeslagen, voorzien wij jou van PBM’s, - professioneel elektrisch gereedschap en een complete, nieuwe vak-uitrusting. DIT heeft een open, respectvolle werkcultuur, waar iedereen ‘één van ons’ is en waar wij waardering voor je vakmanschap hoog in het vaandel hebben.

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.