Vacature in de UTA

Financieel Projectadministrateur | Hoofddorp

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: CRUQUIUS
  • Referentie: 6420000282

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: CRUQUIUS
  • Referentie: 6420000282

Over de functie

Speel jij vanuit je financiële deskundigheid graag een belangrijke rol in de administratie en voortgang van één of meerdere projecten? Signaleer jij op tijd afwijkingen t.o.v. de budgetbegroting? Lees dan snel verder.

Voor een gerenommeerde aannemer zijn wij opzoek naar een Financieel Projectadministrateur die verantwoordelijk is voor het beheren en onderhouden van de correcte en volledige administratie. Pro-actief stel je de informatie beschikbaar, zodat de betrokkene partijen op tijd, volledig en correct op de hoogte worden gehouden en jij zorgt ervoor dat de stukken beschikbaar zijn voor actie.

Daarnaast ondersteun je bij periodieke rapportages en denk je mee bij het verbeteren van de financieel administratieve organisatie. Je bent een teamplayer van nature en werkt nauw en gemakkelijk samen met de projectleider en de uitvoerder. Jij bent het Financial Brain van het projectteam!

Functie-eisen

• Een afgeronde hbo-opleiding in de richting Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of Accountancy
• Het liefst 5 jaar ervaring met projectadministratie, bij voorkeur binnen een projectenorganisatie (bijvoorbeeld een bouwbedrijf of grote installateur)

Over DIT Personeel

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Wat wij bieden

DIT Engineering biedt de mogelijkheid om op spraakmakende projecten te werken en/of bemiddelt je voor langere tijd bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt van ons sowieso een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 15 adv-dagen. Je pensioen kun je trouwens vanaf dag één gewoon via ons blijven doorbouwen in het Bouw Pensioen Fonds.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan via DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Carmen Janssen

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.