Vacature in de TECHNIEK

Allround elektromonteur (Friesland)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SNEEK
  • Referentie: 5310000984

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SNEEK
  • Referentie: 5310000984

Over de functie

Als allround elektromonteur voor de woningbouw ga jij je o.a. bezig houden met; lichtnetwerken, brandmelder beveiliging, kabelgoten plaatsen, aansluiten van stopcontacten, verlichting en bedrading trekken en-/of aanleggen. Je gaat werken voor een klein familiebedrijf in Friesland. De werkzaamheden/projecten zijn zeer divers. Je gaat badkamers voorzien van elektra en een gedeelte van de w-installaties en het volgend project is een grote villa aan het water waar extra stopcontacten/stroompunten gerealiseerd moeten worden. Omdat je vaak projecten krijgt omtrent badkamers, is het wel handig dat je ook kennis hebt van w-installaties.

Heb jij een hart voor techniek en de behoefte aan een laagdrempelige sfeer, werkomgeving waarbij korte lijnen, verantwoordelijkheid en veel plezier in je werk centraal staan? Wij zijn op zoek naar jou!

Functie-eisen

• Opleiding (mbo) Elektrotechniek;
• Aantoonbare en relevante werkervaring als elektromonteur in de woningbouw of utiliteitsbouw;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.