Vacature in de METAAL

Medewerker Technische Dienst Allround (Nijverdal, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: LICHTENVOORDE
  • Referentie: 5210000403

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: LICHTENVOORDE
  • Referentie: 5210000403

Over de functie

Ben jij onze absolute topper die als medewerker technische dienst in Nijverdal aan de slag gaat voor een langere periode?


Wij zijn op zoek naar een allround medewerker technische dienst die zich met de volgende werkzaamheden gaat bezighouden:
1. Draaien en frezen van diverse producten, maar voornamelijk van roerwerken. Het gaat om maatwerk, dus veel verschillende opdrachten en klussen. Een afwisselende taak die zelfstandig uitgevoerd moet worden, maar dit is met jouw ervaring geen enkel probleem toch?;
2. Allround lassen. Het gaat hier om nieuwbouw (zelfstandig vanaf tekening), maar ook om reparatiewerkzaamheden. Zowel Tig, als Mig/Mag lassen wordt hier gevraagd;
3. Hydraulische en pneumatische vraagstukken oplossen. Jij gaat alles installeren, maar ook hier horen eventuele reparatiewerkzaamheden weer tot het takenpakket;
4. Ten slotte heb jij ook de nodigde kennis van elektro om de machines aan te sluiten, onderhoud te plegen of om reparaties uit te voeren.

Beschik jij nu over de kennis en kunde op alle vlakken die wij vragen? Direct solliciteren! Beschik jij nu over de kennis en kunde op de meeste vlakken die wij vragen? Dan moet jij ook direct solliciteren!
Wij zoeken iemand die voor langere periode beschikbaar is, oftewel een vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden! Dus waar wacht je nog op?

Functie-eisen

- Aantoonbare relevante werkervaring als medewerker technische dienst of een soortgelijke functie;
- In het bezit van een geldig diploma Basisveiligheid VCA of bereid om deze snel en kosteloos te halen via DIT Personeel;
- Bereid zijn om incidenteel (één à tweemaal in het jaar) mee te gaan op karwei;
- Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
- Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Nijverdal.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

- Een baan binnen een klein team, met een informele werksfeer;
- Een baan met veel verantwoordelijkheid, waarbij je zelfstandig aan de slag gaat;
- Salaris conform cao.
- Professionele kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen;
- Goed en gekeurd gereedschap;
- Toegang tot DIT Vakopleidingen;
- Een respectvolle werkcultuur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jesper Kleine Koerkamp, Recruiter Metaal: j.kleinekoerkamp@ditmetaal.nl; 06 – 83 82 77 85.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst. Kortom, een uitdagende baan, in een leuke en sfeervolle regio!

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.