Vacature in de BOUW

Metselaar Renovatie en onderhoud in Twello

Over de functie

DIT Bouw is in Twello op zoek naar metselaars.

In de functie van metselaar 1 kan je zelfstandig alle soorten metselwerk, voegwerk en raapwerk verrichten en repareren. Je verricht eenvoudige stelwerkzaamheden voor het metselen. Daarnaast dek je metselwerk af. Ook het instellen van de kim behoort tot je werkzaamheden. Je brengt bouwkundige voorzieningen in lijmwerk aan en maakt handmatig lijkwerk. Daarnaast ben je niet vies van wat schoonmaak werk van alle materialen.

Voor deze vacature zoekt DIT Bouw een ervaren metselaar, maar ook een assistent metselaar wordt uitgenodigd om op deze vacature te reageren. Via ons team DIT Vakopleidingen bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden.

Functie-eisen

• Opleiding (mbo3) allround metselaar;
• Aantoonbare en relevante werkervaring als metselaar
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!
DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: TWELLO
  • Referentie: 5320000432

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Kirsten van Surksum
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden