Vacature in de BOUW

Bouwhulp (Hoogeveen, fulltime, BBL-opleiding)

Over de functie

Wil jij in de bouw aan de slag voor DIT, maar ben jij nog geen vakvolwassen timmerman? Dan kun je dat via DIT wel worden! Je gaat als bouwvakhulp aan de slag op grote projecten in de ruwbouw en/of afbouw. Via DIT is er een mogelijkheid om een opleiding tot timmerman te volgen. Het is geen vereiste om een opleiding te volgen, je mag natuurlijk ook als bouwhulp aan de slag blijven, de keus is aan jou! Als bouwhulp ga jij je o.a. bezig houden met; opruimen, hand -en spandiensten, de timmerman en/of metselaar bijstaan in zijn werkzaamheden.Functie-eisen

• Motivatie (ook om eventueel een opleiding te volgen tot timmerman 2)
• Affiniteit met de bouw
• Geen VCA diploma? Regelen wij voor je
• Bij voorkeur een rijbewijs en auto. Mocht je dit niet hebben? Ook gewoon bellen!


Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

DIT hanteert goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zo staan wij garant voor een correcte en stipte uitbetaling van loon en toeslagen, voorzien wij jou van PBM’s, - professioneel elektrisch gereedschap en een complete, nieuwe vak-uitrusting. DIT heeft een open, respectvolle werkcultuur, waar iedereen ‘één van ons’ is en waar wij waardering voor je vakmanschap hoog in het vaandel hebben.

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ASSEN
  • Referentie: 5310000822

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Milan Bovenhuis
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden