Vacature in de BOUW

Bouwopruimer

Over de functie

DIT bouw is op zoek naar opruimers voor diverse projecten in Friesland. Ben jij iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt, houdt van doorpakken altijd vakwerk wil afleveren en technisch te werk gaat? Dan is DIT op zoek naar jou! Je houd je bezig met alle voorkomende werkzaamheden!

Functie-eisen

e bent een aanpakker!
- Je wil doorgroeien
- Je bent niet bang je handen vuil te maken
- Geldig VCA diploma? Zo niet regelen wij voor je!
- Bij voorkeur een rijbewijs en auto. Mocht je dit niet hebben? Ook gewoon bellen!

Over DIT Personeel


Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu!

Wat wij bieden

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: STIENS
  • Referentie: 5310000777

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Brian Postma
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden