Vacature in de BOUW

Bouwvakhulp

Over de functie

DIT Bouw is in de omgeving van Groningen op zoek naar een bouwhulp.

Wil jij in de bouw aan de slag maar heb jij (nog) niet je timmer diploma. Waarom ga je niet als bouwvakhulp aan de slag via DIT. In de functie van bouwhulp voer je alle voorkomende werkzaamheden uit in de renovatie onderhoudswerk en nieuwbouw. Daarnaast zorg je voor een tijdige aan- en afvoer van materialen en gereedschappen.
Wil je nou graag als timerman aan de slag dat kan via ons team DIT vakopleidingen zijn er diverse opleidingsmogelijkheden! Ben jij die bouwvakhulp die wij zoeken niet twijfelen gewoon bellen!

Functie-eisen

• Geldig diploma Basisveiligheid VCA is een pre, binnen DIT kunnen wij een VCA realiseren binnen 3 maanden;
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Over DIT Personeel

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Wat wij bieden

DIT Engineering biedt de mogelijkheid om op spraakmakende projecten te werken en/of bemiddelt je voor langere tijd bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt van ons sowieso een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 15 adv-dagen. Je pensioen kun je trouwens vanaf dag één gewoon via ons blijven doorbouwen in het Bouw Pensioen Fonds.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5310000689

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Jolien Greving
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden