Vacature in de BOUW

Aanpakkers gezocht voor het assisteren op diverse bouwplaatsen in Friesland!

Over de functie

Wil jij in de bouw aan de slag maar heb jij (nog) niet je timmer diploma. Waarom ga je niet als bouwvakhelper aan de slag via DIT. DIT regelt dat je op korte termijn aan de slag gaat bij een gerenommeerd bouwbedrijf en-/of partij. Je zult assisteren bij diverse werkzaamheden en speelt dus een belangrijke rol in het verloop van het project! Mogelijkheden voor doorgroeien en het volgen van een eventuele opleiding zijn aanwezig!

Functie-eisen

- Je bent een aanpakker!
- Je wil doorgroeien
- Je bent niet bang je handen vuil te maken
- Geldig VCA diploma? Zo niet regelen wij voor je!
- Bij voorkeur een rijbewijs en auto. Mocht je dit niet hebben? Ook gewoon bellen!

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: RAALTE
  • Referentie: 5310000687

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Brian Postma
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden