Vacature in de BOUW

Interieurbouwer

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5110000742

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GRONINGEN
  • Referentie: 5110000742

Over de functie

DIT bouw is op zoek naar een (assistent)Interieurbouwer voor een mooi project voor in ieder geval een periode van zes weken en als je handig bent, kun je langer aan de slag!

In de omgeving van Hardenberg worden zestig woningen gebouwd en onze timmermannen zijn al begonnen. Voor dit project zijn we op zoek naar een vakkracht die zich bezig gaat houden met het interieur van deze zestig woningen. Wanneer je klaar bent met je werkzaamheden ben jij degene die ervoor gezorgd heeft dat alle nieuwe woningen ingericht zijn met strak afgewerkte wanden met steen strips.

Wil jij trots zijn op je werk en medeverantwoordelijk zijn voor het afbouwen van zestig woningen? Neem dan direct contact op met Milan om de mogelijkheden te bespreken.
Nog niet helemaal de juiste ervaring, maar ben je handig en leer je graag? Dan ben jij juist de geschikte kandidaat. Voordat je aan de slag gaat krijg je de juiste begeleiding, zodat je je werkzaamheden perfect kan uitvoeren.

Functie-eisen

• Je bent een echte aanpakker en werkt graag
• Je bent leergierig
• Je hebt technische affiniteit, de rest leren wij je
• Je werkt goed in teamverband
• Je bent resultaatgericht

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Neem direct contact op!

Milan Bovenhuis

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.