Vacature in de TECHNIEK

Servicemonteur Liften

Over de functie

DIT Techniek is voor Otis B.V. in de omgeving van Rotterdam op zoek naar een servicemonteur in de liften.

In de functie van servicemonteur liften ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van diverse soorten liften in jouw eigen regio, bij jouw eigen klanten. Je verricht zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier preventief onderhoud, zodat de installaties weer veilig en goed functioneren

Voor deze vacature zoekt DIT Techniek ervaren servicemonteurs, maar ook starters worden uitgenodigd om op deze vacature te reageren.

Functie-eisen

• MBO diploma met een elektrotechnische of mechatronisch achtergrond (minimaal niveau 3)
• Enkele jaren ervaring, je hebt dit werk dus eerder gedaan
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B
• Je bent in het bezit van een VCA

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Een baan waarbij je uiteindelijk indienst treedt bij Otis en een aantrekkelijk salaris. Tevens word je gefaciliteerd met een bedrijfswagen, kleding en gereedschap zodat je je werkzaamheden naar tevredenheid kan uitvoeren. En je werkt vanuit je eigen woonplaats!

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 5150001441

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Madelief Blommert
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden