Deel nu via:

Vacature in de TECHNIEK

Assistent Loodgieter leer-werktraject (Rhenen, Fulltime)

Over de functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende start in jouw carrière als leerling of assistent monteur installatietechniek? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar leerling tot assistent loodgieters uit de omgeving Rhenen, Veenendaal en Ede. Het betreft een leer-werktraject voor langere tijd. Er wordt ruimte en tijd vrijgemaakt om jou de kunsten van het vak beter te leren en jezelf te ontwikkelen.

Je bent voornamelijk werkzaam in de renovatie/woningbouw en nieuwbouw woningbouw. Weet jij van aanpakken en wil jij per direct aan de slag? Pak dan nu je telefoon en neem contact op M: 06-82887306.

Wie weet ben jij volgende week met je eigen DIT gereedschapskist en DIT kleding aan het werk en sta je aan een mooi begin van je carrière!

Functie-eisen

• Vakdiploma’s (mbo) Elektrotechniek niveau 2 of hoger;
• Als je aantoonbare of relevante werkervaring als loodgieter hebt in de woningbouw of utiliteitsbouw is dat mooi meegenomen!
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat nog meer:

• Langdurig project
• Opleidingsmogelijkheden
• Salaris conform cao- klein metaal en techniek
• Doorgroeimogelijkheden

Neem contact op met onze recruiter Kayoma voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: 06-82887306
E: k.brussen@dittechniek.nl
I: www.dittechniek.nl

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: RHENEN
  • Referentie: 5120002049

Bel nú!

Kayoma Brussen

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures