Vacature in de TECHNIEK

Leerling elektrotechniek

Over de functie

DIT Techniek is in de omgeving van Nijmegen en Venlo voor onze opdrachtgevers op zoek naar een enthousiaste leerling elektromonteur die willen starten met niveau 2 – Monteur Elektrotechnische Installaties (BBL).

In de functie van assistentmonteur word je gekoppeld aan een ervaren monteur. Je gaat op projectmatige basis aan de slag op hun projecten. De werkzaamheden betreffen aanleg dan wel onderhoud aan elektrotechnische installaties.

Voor deze vacature zoekt DIT Techniek meerdere leerlingen in de elektrotechniek.

Functie-eisen

• Enige affiniteit met elektrotechniek
• Via DIT per september of februari de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties willen volgen (BBL).
• Woonachtig in de omgeving Nijmegen of Venlo.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130002299

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Inez van de Langenberg
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden