Vacature in de BOUW

Projectmanager Bouw

Over de functie

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van complexe woningbouwprojecten. Jij stuurt als projectmanager het voorbereidingsteam aan en bent verantwoordelijk voor het voorbereidingsproces tot en met de overdracht naar realisatie. Je zorgt voor afstemming tussen de diverse betrokken disciplines en stuurt het team op een enthousiaste wijze aan.

Functie-eisen

•Een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Bouwkunde.
•Enkele jaren ervaring als projectmanager, bij voorkeur ervaring met woningbouw
•Of je hebt ervaring als senior werkvoorbereider of projectleider en wilt de stap naar projectmanager maken.

Over DIT Personeel

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Wat wij bieden

DIT Engineering biedt de mogelijkheid om op spraakmakende projecten te werken en/of bemiddelt je voor langere tijd bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt van ons sowieso een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 15 adv-dagen. Je pensioen kun je trouwens vanaf dag één gewoon via ons blijven doorbouwen in het Bouw Pensioen Fonds. Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan/project via DIT Engineering wel zitten? Reageer dan nu!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HAARLEM
  • Referentie: 6420000222

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Dennis van Gilst
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden