Vacature in de TECHNIEK

Leerling Zonnepanelenmonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150001399

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150001399

Over de functie

Wil jij zonnepanelenmonteur worden? Ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Breda of Heerlen? Neem dan direct contact met ons op!

DIT Techniek is landelijk voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar enthousiaste monteurs die opgeleid willen worden tot zonnepanelenmonteur.

Wat ga je doen?
In de functie van zonnepanelenmonteur ben je samen met een maatje verantwoordelijk voor het installeren en aansluiten van zonnepanelen. Het gaat hierbij om het plaatsten van de zonnepanelen op het dak en ook het aansluiten van de zonnepanelen in de meterkast. Je komt hierbij dagelijks bij particulieren over de vloer.

Voor deze vacature zoekt DIT Techniek gemotiveerde mensen met twee rechterhanden die opgeleid willen worden tot zonnepanelenmonteur. Via ons team DIT Vakopleidingen en de opdrachtgever worden diverse opleidingen aangeboden om na een opleidingstraject aan de slag te gaan.

Functie-eisen

• Goede motivatie en de wil om iets te leren;
• Technische opleiding is een pre;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA VOL of bereid dit te halen;
• In het bezit van rijbewijs B;
• Goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen;

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Langdurig werk en een aantrekkelijk salaris volgens cao. Tevens word je per koppel gefaciliteerd met een bedrijfswagen, gereedschap en klimmateriaal, zodat je je werkzaamheden veilig en naar tevredenheid kan uitvoeren.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Bel nú!

Madelief Blommert

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.