Vacature in de METAAL

Carrosseriebouwer in Salland

Over de functie

DIT Metaal is de omgeving van Salland voor een van onze opdrachtgevers en projecten op zoek naar een montage monteur

In de functie montage monteur ben je verantwoordelijk voor het casco opbouwen, monteren van wanden, vloeren, onderdelen en (hulp)constructies voor vrachtwagens. Je werkt zelfstandig aan de hand van een technische tekening. Ook het op maat maken van onderdelen en delen van constructies door middel van zagen, slijpen en snijden behoort tot de werkzaamheden.

Voor deze vacature zoekt DIT Metaal een ervaren e.o. aankomend montage monteur. Ook zijn hobbyisten die, veel sleutelen aan auto’s of, het (opnieuw) aanleggen van electra in deze welkom om op deze vacature te reageren.

Functie-eisen

• Opleiding (vmbo) Metaal of vergelijkbaar;
• Aantoonbare en relevante werkervaring in een (soort)gelijke functie;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA is een pré;
• In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5210000339

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Jesper Kleine Koerkamp
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden