Vacature in de TECHNIEK

Allround monteur renovatie (Zwolle, Fulltime)

Over de functie

Wil jij variatie in je werk, waarbij je werkzaam bent in de woningbouw? Zoek jij vastigheid, dan zoeken wij jou!

In de functie van allround monteur ben je verantwoordelijk voor de keuken- en badkamer renovatie van een groot project in Zwolle voor de duur van een jaar, waarbij wij een jaarcontract verstrekken.
Je gaat meewerken aan een renovatieproject van 2 flats waarbij de keuken, de badkamer en de intercom gerenoveerd worden, ook de gallerijverlichting hoort hierbij tot je takenpakket.

Functie-eisen

• Opleiding (mbo) Installatietechniek;
• Aantoonbare en relevante werkervaring als allround monteur in de woningbouw of utiliteitsbouw;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
• In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Stephanie Jager, 06-53563008 of mail naar hanzesteden@dittechniek.nl.

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5120001821

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Stephanie Jager
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden