Vacature in de METAAL

Mechatronica Monteur

Over de functie

DIT Metaal is in de omgeving van Zwolle voor onze opdrachtgevers en projecten op zoek naar Mechatronica Monteurs.

In de functie mechatronica monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vanaf tekening en werkinstructie monteren, assembleren en testen van modules t.b.v. productiemachines. Na het testen worden deze weer gedemonteerd en verzendklaar gemaakt. Het betreft enkelstuks en kleine series. In het team is de mechatronica monteur mede verantwoordelijk voor het volgens planning, effectief en kwalitatief samenstellen van het eindproduct. Eventuele storingen moeten worden opgelost. De werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard.

Voor deze vacature zoekt DIT Metaal ervaren mechatronica monteurs, maar ook starters worden uitgenodigd om op deze vacature te reageren. Via ons team DIT Vakopleidingen bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden.

Functie-eisen

• Opleiding (mbo) Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar;
• Aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
• Aantoonbare kennis en ervaring op mechanisch en elektrotechnisch gebied;
• In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
• In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA’S!

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5030000545

Meer weten hierover?

Neem contact op met een lid van ons team.

Jesper Kleine Koerkamp
Onze zekerheden

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden