Focus op veerkracht, capaciteit en kwaliteit in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche

13 januari 2020

Met 2020 beginnen de bedrijven van DIT Holding aan hun derde decennium van gespecialiseerde dienstverlening aan de sectoren Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Er veranderde veel, de afgelopen jaren, maar de focus is nog steeds gericht op veerkracht, capaciteit, kwaliteit en leveringszekerheid. Daarbij ligt in 2020 opnieuw veel nadruk op de juiste vakman voor jouw project.

We vertellen je niets nieuws als we zeggen dat het aanbod van Nederlandse vakmannen schaars is. Daar verandert in 2020 weinig aan. Door efficiënt met de beschikbare capaciteit om te gaan, kunnen we nog steeds leveringsgaranties bieden. Het is een van onze vakgaranties. Bij DIT Holding kijken we samen met jou scherp naar mogelijkheden om gevraagde en beschikbare vaardigheden optimaal bij elkaar te brengen.

We kijken over alle grenzen heen

De juiste vakmannen vind je via DIT Holding. Daar doen we alles aan. Kan bepaald werk uitgevoerd worden door een leerling-elektromonteur of –timmerman, begeleid door een ervaren vakman? Dan leggen wij daar de juiste verbindingen voor. Goed kijken naar wat mensen in hun mars hebben en creatief omgaan met de beschikbare capaciteit, maakt altijd meer mogelijk. Daar profiteer jij van, als relatie van DIT, maar daar profiteren ook potentiële vakmannen van. Die krijgen immers de kans om zich in het vak te bekwamen.

We kijken over de grenzen van opleidingen en ervaring heen. Ook kijken we letterlijk over de grenzen. Met het netwerk van Larex Personeelsbemiddeling beschikken we over unieke kennis en slagkracht als het gaat om het werven en binden van EU-vakkrachten. We zijn actief in Polen, Duitsland, Hongarije, Roemenië, Tsjechië en Slowakije. In Roemenië, waar het aanbod van gekwalificeerde vakmannen van hoge kwaliteit is, hebben we sinds 2019 zelfs een eigen vestiging. Hiermee neemt onze wervingskracht in dit land sterk toe.

Linksom of rechtsom, DIT en Larex zorgen voor de juiste vakman op de juiste plek

Deze vakmannen hebben bij ons een plek als volwaardig medewerker met een contract dat past bij hun ervaring. Als werkgever bieden we zekerheid op werk en inkomen en op uitdagende projecten in de eigen regio. Vanuit deze basis biedt DIT Holding een breed pakket aan services:

 • Uitzenden van Nederlandse én EU-vakkrachten voor maximale flexibiliteit tijdens projecten.
 • Detacheren van vakmannen om versterking langere tijd in te zetten, maar wel flexibel te blijven.
 • Inhuur van ZZP’ers om een concrete opdracht uit handen te geven, ook hierbij ben je verzekerd van kwalitatief goed werk.
 • Werving & Selectie voor het vinden van de juiste vakman die direct bij jouw organisatie in dienst kan treden.
 • Detavast zodat je na de proeftijd pas hoeft te beslissing of de vakman in dienst zal treden.

Klaar voor de job

Vakmannen van DIT Personeel en Larex Personeelsbemiddeling krijgen altijd goede (veiligheids)instructies mee. Ook zorgen we voor deugdelijke werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en goed gereedschap. Dit stellen we gratis beschikbaar aan onze medewerkers, zodat ze nergens anders aan hoeven te denken dan aan het uit te voeren werk. Onze accountmanagers zorgen ervoor dat ze tijdig op de werklocatie aanwezig zijn en weten wat er van hun wordt verwacht.

Voor u, als opdrachtgever, is de zekerheid van levering erg belangrijk. De juiste vakman op de juiste plek, op het juiste moment. Dáár draait het om. En dat is precies waar wij ons in 2020 weer met plezier voor inzetten.

Nieuws

 • Ontmoet Michiel, Regiomanager Techniek & Bouw Noord-Holland

  Ontmoet Michiel, Regiomanager Techniek & Bouw Noord-Holland

  Gepubliceerd op 26 maart 2021

  DIT Regiomanager Michiel Ensink ziet de vraag naar schilders snel toenemen. Zijn antwoord? Actief gemotiveerd talent werven en opleiden voor het vak. De praktijk bewijst dat het werk. Klanten die een enthousiaste leerling-schilder willen plaatsen kunnen Michiel persoonlijk bellen.

  Lees meer
 • Ontmoet vakman Robert van Esch

  Ontmoet vakman Robert van Esch

  Gepubliceerd op 17 december 2020

  Robert van Esch, elektricien, baalt van de nieuwe lockdown. Niet zozeer voor zichzelf, maar voor zijn vrienden en vriendinnen die werken in de sectoren waar de klappen vallen. In zijn eigen werk ondervindt Robert niet veel hinder van corona. In zijn privéleven wel. Robert en zijn vriendin hebben een passie voor fantasy-festivals. Die magische wereld ligt volledig op zijn gat.

  Lees meer
 • Nieuw logo DIT Personeel legt nadruk op verbinden

  Nieuw logo DIT Personeel legt nadruk op verbinden

  Gepubliceerd op 29 september 2020

  DIT Personeel, dé personele dienstverlener in de techniek, is vanaf vandaag herkenbaar aan een nieuw, modern logo. De kleuren en de kenmerkende oranje stip bleven. De stip speelt zelfs een hoofdrol in het nieuwe logo, als verbindende factor tussen het merk en de vele vakmensen en bedrijven die elkaar via DIT Personeel vinden.

  Lees meer
 • DIT pakt door: MT-versterking met Chris Dijkstra als Regiodirecteur Noordoost en benoeming Dennes van der Vlist als CEO

  DIT pakt door: MT-versterking met Chris Dijkstra als Regiodirecteur Noordoost en benoeming Dennes van der Vlist als CEO

  Gepubliceerd op 29 september 2020

  DIT blijft investeren ondanks de moeilijke marktomstandigheden van dit jaar. DIT is samen met haar zusteronderneming Larex marktleider op gebied van uitzenden en detacheren in de bouw en techniek. Twee MT-benoemingen begin september laten zien dat het vizier bij DIT op de toekomst gericht is. 

  Lees meer
 • De zomer is voorbij. Tijd om weer aan de slag te gaan.

  De zomer is voorbij. Tijd om weer aan de slag te gaan.

  Gepubliceerd op 28 september 2020

  De zomer is officieel voorbij en het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent dat het tijd is om weer aan de slag te gaan! Bij DIT Personeel kun je rekenen op een grote diversiteit aan projecten. Of je nou elektromonteur, timmerman, installateur of lasser bent, veel van onze opdrachtgevers kunnen je goed gebruiken.

  Lees meer
 • Allround meewerkend voorman Kees Mertens: ‘Het belangrijkste voor mij is dat je op de bouw van elkaar op aan kunt’

  Allround meewerkend voorman Kees Mertens: ‘Het belangrijkste voor mij is dat je op de bouw van elkaar op aan kunt’

  Gepubliceerd op 28 september 2020

  Schrijf mensen met ervaring niet te snel af, vindt Kees Mertens. Hij is 59 en bewijst als meewerkend voorman elke dag zijn waarde. Voor hij zich verbond aan DIT Personeel, stuitte hij geregeld op ‘gevalletjes’ van leeftijdsdiscriminatie. “BIJ DIT kijken ze niet naar je leeftijd. Daar kijken ze wie je bent, wat je kunt en wat je voor elkaar kunt betekenen.” 

  Lees meer
 • Elektrotechnicus Jiadeep Chaudhary is blij dat werk doorloopt, maar blijft op zijn hoede

  Elektrotechnicus Jiadeep Chaudhary is blij dat werk doorloopt, maar blijft op zijn hoede

  Gepubliceerd op 31 juli 2020

  “Ik hoop dat de gezelligheid weer snel terugkomt in Amsterdam,” zegt Jiadeep Chaudhary, elektromonteur. “En dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Tijdens het werk, buiten het werk, maar bijvoorbeeld ook in de metro. Ik doe alles om gezond te blijven, want ik wil per se door kunnen werken.” 

  Lees meer
 • Tijd voor vakantie of toch doorwerken?

  Tijd voor vakantie of toch doorwerken?

  Gepubliceerd op 30 juli 2020

  De bouwvak is net begonnen, dat betekent dat de vakantiekoorts weer begint. Lang niet alles ligt stil. Juist na de afgelopen periode zijn er projecten die doorlopen, ook tijdens de bouwvak. Daarom is het goed om te weten dat jij gewoon door kunt werken als je dat wilt. 

  Lees meer
 • Wij ‘draaien’ door

  Wij ‘draaien’ door

  Gepubliceerd op 30 april 2020

  Het coronavirus (COVID-19) blijft zich nog steeds wereldwijd verspreiden, hierdoor moeten we de getroffen maatregelen blijven toepassen. Zoals de 1,5 meter afstand. Op sommige werkplekken is dat lastig, zeker als je als vakman op locatie bij een opdrachtgever aan het werk bent. Ondanks alles, gaan veel  projecten binnen de Bouw, Techniek, Metaal en Schildersbranche gelukkig nog door. En wij zijn er trots op jou, en al onze vakmensen die zich blijven inspannen, juist nu. Wij ‘draaien’ dus door, ondanks alles. 

  Lees meer
Deel nu via: