‘Bij DIT tel je mee. Als vakman, als mens, als collega.’

19 juli 2017

 Uitgelicht: Robert Vergouwe, Accountmanager Industrie bij DIT Personeel

robert nieuwsbericht website

Robert Vergouwe (32) zit ruim zes jaar bij DIT Personeel. Wat hem betreft zit hij goed. “Ik ben van huis uit geen technicus, maar ben intussen helemaal thuis in deze wereld. Juist die 100% focus op Techniek spreekt me aan. Je kunt de diepte in gaan, werken aan échte oplossingen.”

 Robert woont met zijn vrouw en zoontje in Middelburg. Zeeland is zijn werkterrein. Hij kent de provincie goed en vindt dat een pré. “Zeeuwse ondernemers en vaklieden houden niet van toestanden. Die willen gewoon dóen wat ze in hun kop hebben. Die mentaliteit spreekt me aan. Ik ben net zo.”

                              ‘Eerlijk duurt het langst’

“Naar mijn opdrachtgevers toe ben ik in alle omstandigheden eerlijk. Dat is typisch DIT. Nooit iets toezeggen wat je niet kunt waarmaken, maar wel gáán voor de beste oplossing. Ook in de beginperiode, als ik een technische vraag niet begreep, gaf ik dat gewoon eerlijk aan. En als ik bij de huidige marktgekte niet op stel en sprong de juiste vakman beschikbaar heb, doe ik daar niet vaag over. Ik zeg daar wel bij: als wij hem niet vinden, vindt niemand hem!”

“Ook naar vakkrachten geldt: eerlijk duurt het langst. Bij DIT zit je in principe nooit zonder werk. De kans op een vaste aanstelling is groot, maar alles op zijn tijd. Belangrijker dan die vaste aanstelling is de ervaring die je als vakman opdoet. Doordat je bij veel bedrijven in de keuken kijkt, kun je een echte allrounder worden. Bij DIT Vakopleidingen kun je alle diploma’s en certificeringen halen die er maar bestaan. Nóg belangrijker: bij DIT Personeel tel je mee. Als vakman, als mens, als collega.”