‘Bastian ziet het meteen: Dát is een Breman en dát niet’

19 april 2017

Uitgelicht: Huub van der Kamp

Breman Genemuiden2

Wie: Huub van der Kamp

Waar: Breman Installatietechniek

Breman Installatietechniek werkt niet alleen samen met DIT Personeel, maar ook met onze zuster organisatie Larex. Installatiegroep Breman en Larex zijn dik 15 jaar aan elkaar gewaagd. Projectleider Huub van der Kamp beschrijft de relatie als essentieel voor de continuïteit. Eén naam mag wat hem betreft niet in het verhaal ontbreken: die van zijn vaste contactpersoon, Bastian de Weerd, Teamleider Techniek Larex. Huub: “Bastian gáát voor ons bedrijf. Hij ziet meteen wie een Breman is en wie niet.”

“Onze vraag naar flexpersoneel is best groot. Als Larex zegt ‘we kunnen leveren’, maken ze dat 100% waar. Andere bureaus sturen nog wel eens cv’s die zelfs niet in de buurt komen van wat we zoeken. Met de jongens van Larex zitten we altijd goed. Of ze nou uit Duitsland, Polen of Tsjechië komen. Het zijn blijvers. En ze horen er volledig bij.”

“Bij Breman hebben we de buitenlandse collega’s hard nodig. We zetten ze zo efficiënt mogelijk in, zodat die jongens ook nog een privéleven hebben. Larex regelt alles eromheen: het vervoer, de huisvesting, de instructies, alles. Het zijn hardwerkende vakmensen. Woning voor woning werken ze in een strak tempo af. Een extra voordeel is dat we ze op elke locatie kunnen inzetten. Vakmensen van Larex zijn nergens te beroerd voor. Sorry dat ik het zeg, maar daar kunnen sommige Nederlandse installateurs een voorbeeld aan nemen!”