Goed om te weten, onze dienstverlening met COVID-19

20 maart 2020

Het zijn bijzondere tijden. Het Coronavirus (COVID-19) blijft zich wereldwijd verspreiden. Hier moeten we allemaal rekening mee houden en op inspelen. Bij DIT Personeel volgen we daarin het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dit betekent o.a. dat onze medewerkers, waar mogelijk, vanuit huis werkzaam zijn. We blijven, net als anders, telefonisch en per mail bereikbaar om onze dienstverlening voort te zetten. 


Onze dienstverlening 
Dit geldt niet voor onze vakmannen, zij blijven werkzaam op locatie. Diverse projecten en werkzaamheden binnen de Bouw, Techniek, Metaal en Schildersbranche kunnen ondanks de maatregelen doorgang vinden. Heel fijn, en goed om te zien dat onze vaktalenten zich blijven inspannen. Uiteraard alleen wanneer wanneer de gezondheid dit toelaat. Daarover zijn zij dan ook geïnformeerd en onze accountmanagers houden contact met ze.


Wij denken graag mee
Dus ook in deze periode kun je gebruik (blijven) maken van onze dienstverlening. Daar doen wij alles aan. Krijg je de planning niet rond wegens ziekte? Zijn er EU-vakkrachten die terug naar huis gaan. En heb je daarom behoefte aan extra bezetting? Laat het ons weten. 

Neem contact op met je vaste contactpersoon of plaats een aanvraag via het aanvraagformulier op de site. 

Personeel aanvragen