Nieuw jaar, nieuwe kansen? Bij DIT liggen ze voor elke vakman voor het grijpen!

19 december 2019

Doorgewinterde vakman of leerling, zzp’er of werknemer. Bij DIT Personeel liggen de kansen voor het grijpen. Wij kennen de landelijke markt voor vakpersoneel en de plaatselijke vraag náár vakmannen. Dat is het voordeel als je al heel lang de grootste gespecialiseerde personele dienstverlener bent in de Techniek, Bouw, Metaal en Schildersbranche. Profiteer daarvan!

Elke ochtend waaieren 2.000 DIT-vakmannen vanuit huis uit over Nederland. Gewapend met goed gereedschap, werkkleding van de zaak, persoonlijke beschermingsmiddelen en een lunchtrommel. Klaar om een concrete bijdrage te leveren aan een van onze vele gave projecten. Als timmerman of loodgieter, als elektromonteur of plaatwerker, als lasser of schilder. Ze zitten maar kort in de auto om hun werklocatie te bereiken en collega’s te begroeten. Want DIT heeft altijd werk bij jou in de buurt en gave projecten bij bekende opdrachtgevers.

‘Heel veel vakmannen zijn al jaren met DIT verbonden.’

DIT kent de arbeidsmarkt voor vakmannen en is bij vooraanstaande lokale bedrijven kind aan huis. We hebben verstand van werk en wetgeving en weten precies wat voor contract op welk moment gunstig is. Veel vakmannen zijn al jaren met onze organisatie verbonden, vaak met garantie op werkzekerheid. Daar zijn we als werkgever trots op. Zoals we er ook trots op zijn dat we al die vakmannen veel afwisseling kunnen bieden en zelfstandig op pad kunnen sturen.

Wie zijn de bouwers, monteurs, werkbegeleiders en schilders die kiezen voor DIT? Dat zijn vakmannen die van afwisseling en vastigheid houden. Die een vaste werkgever willen, maar graag aan verschillende projecten werken. Die vaak werken voor bekende opdrachtgevers, omdat ze weten wat ze doen en veel worden teruggevraagd. Die willen doen waar ze goed in zijn en houden van een lolletje op zijn tijd.

‘Vakmannen zijn er nooit genoeg!’

Het zijn ook de vakmannen van morgen, de talentvolle timmermannen en elektromonteurs die het lef en de energie hebben om werken en leren met elkaar te combineren. Met aan de finish: een vakdiploma. Als waardevol ticket voor een afwisselende loopbaan. Want vakmannen zijn er nooit genoeg!

‘Ook zzp’ers willen maar één ding: hun vak uitoefenen.’

Ook ervaren bouwers en doeners die graag hun eigen plan trekken en kiezen voor een bestaan als zzp’er zijn thuis bij DIT. Geen zin om zelf achter klanten en betalingen aan te zitten? DIT ZZP biedt je de mogelijkheid om je met niets anders bezig te houden dan met de uitoefening van je vak. Op projectbasis en afgestemd met de Belastingdienst. Als zzp’er krijg je bij DIT toegang tot een uniek landelijk netwerk van opdrachtgevers en professionele ondersteuning. Hierdoor heb je geen gedoe met formaliteiten. Wij zorgen ervoor dat je altijd een opdracht hebt. Bekijk onze zzp opdrachten

Wie hij ook is, de ‘vakman van DIT’, een ervaren flexwerker, een beginnend vaktalent of een zzp’er, hij kiest voor de werkgever die verbindt en focust op professionaliteit, flexibiliteit, werkzekerheid en vernieuwende samenwerkingsverbanden. Met betrouwbare vakgaranties.

Bekijk onze vacatures!