Het NBBU-keurmerk, belangrijk?

13 november 2014

DIT is aangesloten bij de NBBU. Wat houdt dat precies in? De NBBU is de bond van bemiddelings- en uitzendondernemingen. Het keurmerk is een kwaliteitswaarborg voor goed ondernemerschap. Een garantie dat wij een vakkundige en betrouwbare onderneming zijn. Wat heeft u hieraan? En welke voordelen biedt het? We hebben de belangrijkste punten op een rijtje gezet.

Kwaliteit
Als lid van de NBBU moeten we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie. Dat zit dus wel goed.

Betrouwbaar
Om lid te zijn van de NBBU moeten wij het SNA-certificaat halen en worden we gecontroleerd op naleving van de cao. Voldoen we niet aan deze eisen dan verliezen we het NBBU-keurmerk.

Vakmanschap
Niet alleen onze uitzendkrachten maar ook wij hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij kennen de markt dan ook als geen ander.

Flexibele NBBO-cao
Als lid van de NBBU hebben wij de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. Twee concrete voordelen.

  • Door de speciale 65+ regeling is het voor uitzendkrachten mogelijk om ook na de AOW-gerechtigde leeftijd door te werken.
  • Vanaf dag één wordt het loon gehanteerd dat in uw sector van toepassing is. Dus geen ongelijkheid tussen vaste medewerkers en uitzendkrachten

Een mooi rijtje voordelen. Voordelen waarvan u als opdrachtgever profiteert. Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met onze collega bij u in de buurt.