Werkplek is de beste leerplek

10 maart 2017

De technische sector zit in de lift. Om groeikansen te verzilveren, zullen we versneld mensen moeten opleiden. Met de werkplek als beste leerplek, als het aan DIT Vakopleidingen ligt.

IMG_3192

Geen tijd te verliezen!

DIT Vakopleidingen beantwoordt de urgente vraag naar praktijkopleidingen. Met een scherp oog voor veranderingen op de werkvloer. Met als doel: relevante kennis, vaardigheden en diploma’s en certificaten. De urgentie neemt toe, blijkt uit de ROVC TechBarometer 2017, waarin 56% van de respondenten voor dit jaar groei voorspelt in de technische branche. Goed nieuws. Met als kanttekening: een toenemend gebrek aan bij voorkeur multifunctioneel inzetbaar technisch personeel. De nadruk ligt op MBO-niveau 3 en 4. Er is geen tijd te verliezen.

Met de inzet van eigen, ervaren praktijkbegeleiders, permanent actief in het werkveld, maakt DIT Vakopleidingen investeren in doen en leren rendabel. Goede opleidingsresultaten vergroten de beschikbaarheid en inzetmogelijkheden van technisch personeel. Aan motivatie geen gebrek in de DIT Vakopleidingen. Want ook leerlingen beleven de werkplek als beste leerplek!

Praktijkopleiding volgen? Kijk bij DIT vakopleidingen.