Zoek jouw vacature

Zit jouw baan er niet tussen?

Staat jouw vacature er niet tussen? Neem direct contact op met:

Fleur AppeldoornZW

  Fleur Appeldoorn

  Medewerker HRM

Bel me  06-51287490
LinkedIn  Connect met Fleur op LinkedIn
e-mail f.appeldoorn@ditholding.nl

Over de functie

DIT Personeel is per direct op zoek naar een leergierige, enthousiaste en gedreven stagiair Marketing & Communicatie.

Jij:

  • bent een creatief talent
  • voelt je thuis in de sociale media kanalen
  • bent enthousiast, communicatief vaardig en houdt van aanpakken
  • toont initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel

Functie-eisen

Je ondersteunt de afdeling Marketing & Communicatie op met name online gebied. Je onderzoekt online mogelijkheden voor onze organisatie en bedenkt creatieve concepten die je direct kunt uitvoeren

Dit vinden wij belangrijk:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • HBO - 3e leerjaar

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Over de afdeling Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie uitingen voor de labels DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling en Persolvo. Hieronder vallen online- en ook offline werkzaamheden. Alle grote (landelijke) marketingacties worden door deze afdeling gecoördineerd en uitgevoerd.

Wat wij bieden

  • een leerzame stage, 4 á 5 dagen per week voor een periode van +- 5 maanden
  • een stagevergoeding á € 300,- per maand
  • je werkt gemiddeld 1 dag per week aan je opdracht
  • en uiteraard leuke collega’s met een goede dosis humor

 

Vacatures DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Industrie, Engineering, Metaal en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Resultaten 1 tot 11 van 11

RSS