Referentie Ferris

„Een DIT-er is altijd geschikt voor de functie”

Ferris

Wie: chef werkplaats David Scheele
Waar: Ferris, in Terneuzen

Ferris ontwerpt, fabriceert en monteert staalconstructies voor de industrie (chemie en petrochemie) en de utiliteitsbouw. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van GVK-producten, waarbij dankzij maatwerk vrijwel altijd de juiste oplossing kan worden geleverd. Naast het uitvoeren van nieuwe staal- of kunststofconstructies, is Ferris sterk in fabrieksonderhoud en periodieke en praktische safety scans. DIT levert er flexibel personeel, veelal constructiebankwerkers en lassers voor de petrochemie. David Scheele, chef werkplaats bij Ferris, legt uit waarom.

„Onze medewerkers zijn professioneel en hebben een mentaliteit van aanpakken en meedenken. De mensen die we bij DIT inlenen passen hier uitstekend bij en zijn altijd geschikt voor de functie. Ze hebben -net als onze eigen mensen- aandacht voor veiligheid en zijn betrokken en flexibel. Als ze bij DIT niet de juiste medewerker hebben, dan leveren ze ook niet. Die eerlijke manier van zaken doen kenmerkt ze en verklaart onze jarenlange samenwerking. Al in 2007 detacheerde DIT de eerste medewerker bij Ferris.

„Ondanks het feit dat DIT en Ferris twee totaal verschillende organisaties zijn, zie ik wel overeenkomsten. We hebben allebei een redelijk platte organisatie die kordaat en snel handelt. Onze contactpersonen bij DIT werken vlot, zijn eerlijk en flexibel. Over de hele linie spelen ze in op onze wensen: van het leveren van medewerkers tot en met het beëindigen van een detacheringstraject. Woorden die bij DIT passen? Flexibel, open en eerlijk.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze collega's:

Team Industrie

 

René van Beek

René van Beek

Commercieel directeur, verantwoordelijk voor Techniek, Bouw, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen