Direct personeel aanvragen

Neem je met ‘nee’ geen genoegen als je vakmensen nodig hebt? Als je direct wilt beschikken over een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, timmerman, lasser, schilder of andere vakman? Plaats dan direct je aanvraag via onderstaande knop.

 

Aanvraag bespreken?

Vooruit kijken en plannen geeft áltijd een voorsprong. Bespreek je projecten met DIT Personeel. Dan zorgen we ervoor dat we de schaarste samen te slim af zijn.

Bel ons op 088-4949500
Mail ons via info@ditpersoneel.nl

Of neem contact op met onze vestigingen:
DIT Personeel is een landelijke organisatie vestigingen door heel Nederland. Zoek een locatie in de regio.

Vestigingen DIT Personeel

Vaktalenten achter de hand. Ook in vakantietijd.

De vakantiekoorts begint. Vanaf week 30 tot 34 is de bouwvak periode. Eind augustus draait Nederland weer op volle toeren.

Niet alles ligt stil. Er zijn altijd projecten die om welke reden dan ook doorlopen. Er is altijd werk te doen, zelfs als de stranden overvol zijn. Daarom is het goed te weten dat niet álle DIT-vaktalenten in de vaste periodes met vakantie gaan.

Ook tijdens de zomermaanden hebben we in heel Nederland vakmannen beschikbaar: timmerlieden, installateurs, monteurs, lassers en schilders. Ze staan klaar om bij te springen, in te vallen en aan te pakken waar dat gewenst is. 

Vakantie of niet, op DIT Personeel kun je rekenen. Zoek je een vakman die doorwerkt? Wil je de planning voor de tweede helft van 2019 doornemen vóór je zelf met vakantie gaat?

Wij horen het graag!

Bouwvak.jpg