Claimvrij internationaal personeel

We kennen allemaal de berichten van buitenlandse medewerkers die in Nederland komen werken. Het beeld bestaat dat ze slecht betaald krijgen en met te veel mensen in kleine en slecht onderhouden huisjes worden gehuisvest. Zou u zelf zo behandeld willen worden?

Wanneer buitenlands personeel de oplossing is voor uw personeelsprobleem, zorgen wij voor goede buitenlandse vakmensen die op een nette en eerlijke manier behandeld worden. Onze vakmensen hebben recht op een eerlijke betaling, goede arbeidsomstandigheden en goede huisvesting. Zo heeft u een tevreden uitzendkracht aan het werk en heeft u geen risico’s op claims of aansprakelijkheidstelling van de belastingdienst achteraf.

Regelgeving

Een buitenlandse uitzendkracht die via ons in Nederland werkt, moet in Nederland loonbelasting betalen. Deze loonbelasting wordt door ons ingehouden op het loon. De op de loonstrook en jaaropgave vermelde 'loonheffing' bestaat voor een deel uit loonbelasting en voor een deel uit premies volksverzekeringen.

Werknemers afkomstig uit het buitenland hebben te maken met belastingwetgeving uit Nederland en uit hun moederland. DIT is bekend met de belastingzaken voor deze landen en adviseert en ondersteunt uitzendkrachten bij het verkrijgen en invullen van verklaringen.

Tewerkstellingsvergunning

Op 1 mei 2007 zijn in Nederland de grenzen opengegaan voor alle werknemers uit Europese landen die in 2004 tot de Europese Unie toegetreden zijn. Concreet betekent dit dat werkgevers alleen nog een tewerkstellingsvergunning moeten aanvragen voor werknemers uit Roemenië en Bulgarije.

Werkgevers hoeven geen tewerkstellingsvergunning aan te vragen voor onze Duitse, Poolse en Slowaakse werknemers. Dit geldt ook voor arbeidskrachten uit bijvoorbeeld Tsjechië, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije en Slovenië.

Inhuren Buitenlands personeel

Voor arbeidskrachten uit o.a. Duitsland, Polen en Slowakije geldt dat zij nu onder dezelfde voorwaarden mogen werken als werknemers uit Nederland. U kunt alle door ons aangeboden werknemers vrij inzetten bij projecten van uw bedrijf.

Direct personeel nodig?

Het is niet ingewikkeld. U zoekt mensen. En wij leveren die. Ook op korte termijn.

Nieuws

Lees hier onze laatste nieuwsberichten: