Referentie Unica

“Met DIT kunnen we onze kwaliteit waarborgen”

John Wastenecker - Referentie Unica

Wie                 inkoper Johan Wastenecker
Waar              Unica Groep in Hoevelaken

Unica is een allround technische dienstverlener met de focus op totale ontzorging met behulp van duurzame technologie. Volgens inkoper Johan Wastenecker blinkt DIT uit als innovatieve en proactieve detacheerder.

 “Unica werkt al heel wat jaren samen met DIT Bouw en Techniek. Elke dag zijn DIT’ers op onze projecten aan het werk. Naar volle tevredenheid. Een groot aantal monteurs is zelfs bijzonder geliefd bij onze projectleiders vanwege hun competenties en hun houding. DIT-personeel is zeer collegiaal en gedreven. Unica-medewerkers zijn dat ook. Onze bedrijfscultuur is er een van no-nonsense, maar met daadkracht. Wij garanderen onze klanten continuïteit, veiligheid, kwaliteit en professionaliteit. Met de inbreng van DIT kunnen we deze belofte nakomen.

DIT denkt verder dan alleen detacheren. Het zoekt naar mogelijkheden en nieuwe kansen. Deze ideeën mixen we met onze behoeften waardoor we tot een bijzondere samenwerking zijn gekomen. DIT als partner, zeg maar. Zo hebben wij vergaande plannen omtrent het inlenen van personeel. Daarvoor kunnen wij de expertise van DIT goed gebruiken. Uiteindelijk profiteren we er beiden van. Een ander sterk punt van DIT is de dekking. De organisatie is op lokaal niveau aanwezig. Op deze manier zijn we er altijd zeker van dat onze zestien vestigingen en zeven businessunits van het juiste personeel worden voorzien.”

René van Beek

René van Beek

Directielid, verantwoordelijk voor Bouw, Techniek, Industrie en Metaal

Bel me  06-54 29 18 18 
LinkedIn  Connect met René op LinkedIn
e-mail r.v.beek@ditholding.nl
   

Direct personeel aanvragen

Vakmensen nodig op korte of lange termijn? Bijvoorbeeld een ervaren installatiemonteur, elektromonteur, werkvoorbereider, timmerman, lasser of schilder.

Personeel aanvragen